El regidor d’Alzira Diego Gómez, nou portaveu comarcal de Compromís

0
362

 

Diego Gómez durant l’assemblea

L’Assemblea comarcal de Compromís, celebrada a Carcaixent, ha elegit, per unanimitat, la candidatura a la comissió executiva encapçalada pel regidor d’Alzira, Diego Gómez, convertit en el nou portaveu comarcal de Compromís a la Ribera Alta.

Dita Assemblea ha estat un èxit d’assistència degut a que tota la militància de Bloc, Iniciativa, els Verds, i dels partits independents de la comarca, s’ha mobilitzat per tal de recolzar aquesta Comissió Executiva, que farà visible la marca política “Compromís”.

Un element molt important, ha sigut la gran presència d’independents. Persones que sense estar en cap formació política han mostrat la seua voluntat de treballar amb Compromís, una nova forma de fer política que està comboiant cada vegada a més i més persones.

En el seu parlament de cloenda, Diego Gómez ha parlat de les línies polítiques que s’han seguir i ha subratllat la millora de les infraestructures, la promoció del transport públic, la defensa dels serveis de tots, de la sanitat i de l’educació públiques, la millora dels centres de dia per als majors, el foment de l’economia productiva, el foment del comerç local i de les iniciatives de l’economia del bé comú, com a eixos principals.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here