L’Institut Luis Suñer se suma a les concentraciones contra la violència masclista

0
366
Concentració davant el Luis Suñer

El curs passat, desprès de cinc anys realitzant concentracions contra la violencia masclista cada darrer divendres de mes a Alzira, i molts més anys de col·laboració amb diferents centres de secundària realitzant xerrades, l’Associació de Juristes Dones d’Alzira-AJUDA, proposà a aquests centres que dugueren a terme les seves pròpies concentracions contra la violencia masclista.

La proposta fou ben acollida pels centres, i és per això que a hores d’ara, en aquest nou curs escolar són l’alumnat amb l’ajuda del professorat qui convoca i realitza les concentracions, els darrers divendres de mes, sempre que hagen hagut víctimes mortals del masclisme, el que lamentablement sempre ha ocorregut en aquests darrers anys.

Això ha permès a AJUDA contactar amb nous centres, i proposar-los se sumen a la iniciativa, el que ja ha fet des d’aquest divendres el CIPFP Luís Suñer Sanchis, d’Alzira.

I confiem que en dates properes encara més centres s’unesquen a la iniciativa, que preten conscienciar als i les més jovens del perill de les relacions desiguals, i informar del gran nombre de víctimes mortals que el masclisme causa. A hores d’ara ja en són quatre les dones mortes per les seves parelles o exparelles.

Al temps, l’associació manté cada darrer divendres de mes, sempre que hageu habut víctimes mortals, la concentració a la Plaça Major d’Alzira a les 20h.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here