Compromís de Carlet exigeix la retirada de les sanciones imposades als agricultors pensionistes

2
341

 

La denúncia interposada per un inspector de treball a dos jubilats i un tercer a Xeraco per estar realitzant labors de neteja en una parcel·la seua no va ser un cas aïllat. De fet, la portaveu de Compromís a Carlet, Maria Josep Ortega, ha denunciat que «durant l’últim any, hi ha hagut al nostre terme municipal un augment i enduriment considerable de les inspeccions de treball en el camp,  cosa que resulta inadmissible tenint en compte que, gràcies a estes persones, no es produeix un abandó massiu de terres. Resulta insultant que l’administració actue en contra d’aquells que mantenen el camp valencià viu, fins i tot quan no els és rendible».

Davant l’onada d’inspeccions, el col·lectiu de Carlet ha presentat una moció en la qual insta el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social a retirar totes les sancions d’este tipus imposades, especialment, a jubilats i familiars, i demana al Govern valencià que «faça tot el que estiga al seu abast per a defensar un sector històricament malbaratat des d’instàncies estatals i europees i es comprometa més en la potenciació i dinamització del sector agrari valencià que, a més,  és el sustent de moltes famílies en temps de crisi” ha declarat la portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Carlet  Maria Josep Ortega.

Ortega ha afegit que “és inadmissible que ara l’administració, en compte de buscar els delinqüents als bancs perseguisca els jubilats als bancals dels nostres termes, i més greu encara que els inspectors de treball es facen acompanyar per agents de la Guàrdia Civil per tal d’amedrentar els nostres llauradors jubilats, i més encara quan les autoritats deixen els camps  e

2 Comentarios

  1. El PP ajuda als grans delinqüents amb l’amnistia fiscal i perseguix als llauradors jubilats. Si en vols més para el cabàs!

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here