Proclamació de les falleres majors de la Comissió Local Fallera

2
468

 

 

La Comissió Local Fallera d’Alberic, amb 185 Fallers majors i 110 infantils, amb el seu President Fernando Martí I Valero, tenen per davant dos esdeveniments molt emotius , plens de germanor, valenciania i orgull, com son les Presentacions de les seus Falleres Major e Infantil, en els següents dies:

 

PRESENTACIÓ FALLERA MAJOR INFANTIL,

Dissabte 26 de gener del 2013, a les 19,30 h., en el Teatre Liceu d’Alberic

Xiqueta,   MARIA  BENAVENT  i  BENAVENT

 

PRESENTACIÓ FALLERA MAJOR

Dissabte, 2 de febrero del 2013, a les 22,00 h., en el Teatre Liceu d’Alberic

Senyoreta,  MARIA JOSÉ  SANCHÍS  i  TAFANER

                                            (repetix, a sigut en el 2012)

 

Fará el seu acomiadament, la Fallera Major del 2012

Senyoreta, MAR  ACIÑERA  i  MUÑOZ

Abans de les Presentacions, es farà un passacarrer per arreplegar a les Falleres. Les Infantils començaran a les 17,30 h., i les Majors, a les 19,30 h.

 

Es la falla mes antiga d’Alberic, fundada l’any 1975, per:

 

Llorenç Barraquet i Marí, José Sarriá, Paulino Amorós Mingarro, Joaquin Alcover Gil, Evaristo Lopez Palencia, Antonio Amorós Mocholí, Ricardo Domenech Garcia, Eduardo Juan Albau, Juan Tomás Frechina, Francisco Guerola Palomero, Antonio Benavent, y Miguel Salom Martinez.

El primer President,va ser,  Llorenç Barraquet i Marí.

 

La majoria de fallers/es está formada per families, que han anat passant de pares a fills/es, portant desde que naixen la il-lusió de ser faller/a.

Antonio Benavent i Martí, 67 anys, es el faller mes antic, on tota la seua familia forma part d’ella. Ha vist creixer la comissió fallera, i als Presidents que l’han presidit, com, Llorenç Barraquet Marí, Ricardo Domenech, Francisco Sanchez, Luis Escrivá, Ramón Lledó, Fernando Martí, Miguel  Yuste, Roberto Carboneres, Gustavo Domingo, y en l’actualitat, Fernando Martí i Valero.

 

Eduard Sala / corresponsal                        

Foto: Comissió Local d’Alberic

 

 

 

2 Comentarios

  1. Ultimament estas molt informat de tot el que ocorre a l’ajuntament, que la Muntanyeta ja no te interesa?? Fa uns dies va ser el dia del Medi Ambient i no has publicat res, aixo com potser??
    Ja esta perfecta?? no hi ha abandono?? o ja no vas tant per algun motiu??

    • No vaig tant com voldria «fan de la mona», pero dins de poc posaré alguna cosa. En vaig dessencantar, per no tindre respald de la gent d’Alberic. Ara veig que per lo meins, hia una persona com tú que si li preocupa. Gracies

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here