El IES Luis Suñer de Alzira acull el II Concurs Autonòmic d’Skills (Video ATV)

0
451

Carmina Peris, cap d’estudis del Luis Suñer

Els millors joves instal.ladors de fontaneria, calefacció i refrigeració de la Comunitat Valenciana es troben hui al Institut Luis Suñer d’Alzira participant en el II Concrus Autonòmic d’Skills per bucar una plaça en el certament nacional d’esta especialitat.

A l’acte han estat presents el director general d’Energia, Antonio Cejalbo, l’alcaldesa d’Alzira Elena Bastida i el representant d’ASEIF, Francisco Alonso, qui ha destacat que la Valenciana «és la primera comunitat, a nivell nacional, en este tipus de concurs». Alonso ha destacat la importància de la formació, «en esta professió en la que també s’utilitzen les noves tecnologies». I fins i tot ha assenyalat que «cal tindre una major col.laboració entre les empreses i els centres de formació». Mentre Cejalbo ha assegurat que el nivell de formació dels joves en este sector «és molt elevat».

El director del centre, Joan Sancho, ha donat la benvinguda als nombrosos professors i i alumnes que s’han citat hui a l’IES Luis Suñer.

En el concurs puntua «l’habilitat, l’eficàcia i la rapidessa», manifesta a Riberaexpress, Carmina Peris, Cap d’Estudis de l’institut, qui explica les activitats paral.leles con la Fira Didàctica, en la lque col.laboren una quinzena d’empreses, i les jornades sobre emprendedurisme i eficiència energètica.

 VIDEO ALZIRA TÉ VEUhttp://alzirateveu.es/y000337.html

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here