Albert denuncia l’estat «lamentable» dels passos de vianants a Carcaixent

11
241

El regidor no adscrit de Carcaixent, Carles Albert, lamenta el mal estat de conservació

que presenten els passos de vianants en els carrers de la nostra ciutat i afirma que en
algunes zones, els passos de vianants, es troben en un estat tan lamentable que ni tan
sols es poden veure.

Este problema ja no afecta una zona de la ciutat en concret sinó que es tracta d’una
situació generalitzada, existint esta problemàtica en zones de molt trànsit diari i en la
contornada de col·legis. Segons Albert l’equip de govern i la Sra. Botella han de ser
conscients que el mal estat d’esta senyalització provoca diàriament situacions de perill
per als vianants.

El regidor no adscrit, també denúncia la passivitat de l’equip de govern; ja que
el mateix Albert ho va avisar fa temps a una comissió d’interior i la contestació
de l’equip de govern va ser que s’escometria el pintat en breu.
Esta situació d’abandó és preocupant pel perill que suposa, ja que moltes vegades els
vianants creuen perquè sempre hi ha hagut un pas de vianants i encara es veuen restes
de pintura, però per als conductors resulta difícil endevinar si existix o no pas de
vianants perquè no hi ha cap senyalització.

Albert afirma que qualsevol conductor que passe per primera vegada té difícil
endevinar si hi ha o no pas de vianants, i per tant, esta qüestió està creant situacions
de confusió tant en vianants com en conductors que poden provocar algun accident

El regidor no adscrit ha demanat per escrit a la Sra. Alcaldessa que a la màxima
brevetat possible i de forma prioritària es procedisca a repintar tots els passos de
vianants de la nostra ciutat que es troben en mal estat, per a així poder evitar possibles accidents i denuncia que l’Alcaldessa Lola Botella, té l’obligació de vetlar per la seguretat dels ciutadans i ciutadanes i que a hores d’ara no ho està fent.»

 

11 Comentarios

 1. La Sra Alcaldesa va en coche, cuando vuelva a ir a pie se dará cuenta de lo que pasa y de como está el pueblo. Antes la veías por la calle, con sus increíbles habilidades sociales, pero ahora se esconde y no aparece.

  Camine por el pueblo, pise las aceras, acérquese al mercado los Martes y que la gente le cuente como están las cosas. Se dará cuenta que en este pueblo todo no son pelotazos urbanísticos, también hay aceras.

  Saludos

 2. Alguno me puede responder a estas preguntas:
  ¿Cuanto costo la » empresa » esta de Valencia que se encargó de un estudio de la reordenación del tráfico y para que?
  ¿ este dinero se podría haber utilizado para pintar ?

  • La empresa que va fer l´estudi del trànsit ens va costar al poble de Carcaixent, 14.000€.
   Estic d´acord amb tu que aquests dienrs s´hagueren pogut gastar en pintuar i en fer moltes cosses més.

 3. Abans ho fea Paco Lopez, ara no se qui de 14.000 eur.

  ¿Teníu constancia de concurs públic? o per eixa cuantía no se fa

  • No Sr. Tadeo, no tenim constancia de concurs públic, per la cuantía no s’ha fet, pero per cuantía debíen d’haverse demanat varios presuposts i tampoc es va fer. Hi han moltes coses que se fan utilitzant les noves tecnologíes, sobre tot digitals, l’equip de govern es expert.

 4. Volia fer una aportació més al tema, totalment d’acord que els passos de vianants estan esborrats, però a la nit encara és pitjor. La manca d’enllumenat i la manca de senyalització de vianants encara complica més les coses, ja han estat ha punt d’atropellar gent i no si és que esperen que hi hagi un accident greu per solucionar el tema.

  • Xelo, des d’Asseca hem fet arribar a l’Equip de Govern el malestar de comerciants i ciutadans respecte de l’enllumenat públic, els hem explicat el nefast impacte que té en l’economia local el que mantinguen els carrers en penombra i la inseguretat ciutadana que s’està creant amb esta “mesura d’estalvi”. Lo mes que s’ha aconseguit, ha sigut que, durant el nadal es restablira tot l’enllumenat, però el mateix dia 6 de gener van tornar a les seues caminades. I el que tu dius, fins que no ocórrega una desgràcia o tanquen molts establiments, no solucionaran res.

 5. desde luego si que es un desastre ese pueblo. No me extraña que cada vez tenga menos habitantes y que esten apunto de quitarle el titulo de menos de 20000 habitantes, que no se si es lo mismo que quitarle el titulo de ciudad.. Hecharos a la calle que ese pueblo por lo que se es peor que marbella

 6. bua, esta tarde-noche he salido con mi camara a hacer fotos a los pasos de cebras. desde la montanyeta dando una vuelta por vidal canet y volviendo desde el ayuntamiento hacia la montanyeta he hecho fotos a 48 pasos de cebras que ni se ven, fallo mio ademas el no haber hecho las fotos a las señales verticales indicandolo, que tampoco hay. Ademas he hecho fotos cerca del ayuntamiento a una obra en la acera que de noche no tenia ni la señalización indicada, y claro, a los que parecen los Hombres de Harrilson que son la policia local que a su flamante Nissan le falla las luces de cruce, para que luego nos llamen la atencion si nos fallan a nosotros. VALLA PANDA DE………………………………….

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here