Sandra i Sara ja reinen en les Germanies d’Alzira (Video ATV)

0
450

Sandra Juncal i Sara España exercixen el seu mandat en la Plaça Germanies des del passat cap de setmana on foren presentades a la La Masia d’Alzira.

Sandra assegura que ser la fallera major d’esta comissió «era una il.lusió que em faltava per complir», després de confessar que conta els dies que falten perquè arriben les falles. Amparo Boquera, actual vicepresidenta de la falla, s’acomiadà del seu reinat en Germanies desitjan la seua successora que «disfrute cada segon i cada minut» a partir d’ara.

El president de la comissió, Víctor Boscá ja ha avançat que serà aquest el últim exercici en la presidència d’una directiva marcada per la joventut dels seus components. De Sandra i Sara entre d’altres elogis va dir que són «unes superfalleres». El president infantil, Antoni Canut es vaa convertir en l’ombra de la guapa fallereta major, Sara España.

Laa presentació va estar presidida per la Fallera Major d’Alzira, Mer López que fou acompanyada pel regidor de Cultura, Carlos Correal, pel president de la JLF, Vicent Muñoz i per la seua cort d’honor.

VIDEO ALZIRA TÉ VEU/www.alzirateveu.es/y000326.html

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here