El Mercat dels Borja ha combatut a canonades el mal oratge d’este matí en Llombai

0
467

Espectacular exhibició de montura

Ni el vent ni la pluja han pogut evitar que el Mercat dels Borja funcione des d’ahir en Llombai i conte amb centenars de visitants que han gaudit este matí d’una desfilada militar, de combats a cavall i fins i tot de canonades. A més de les múltiples jaimes plenes d’artesania, gastronomia i d’altres articles de l’època renaixentista.

Un accident en el vehicle que viajaven ha endarrerit l’arribada dels Abanderats de Florència, que no han pogut actuar este migida però que donaran colorit als carres de Llombai a partir de les 7 d’esta vesprada.

Un ban llegit per un guerrer, ha convidat a tota la comarca i a les més pròximes a participar, a divertir-se i també «a no delinquir». Ala inauguració del mercat han assistit el diputat provincial, Ernesto Sanjuán, el president de la Mancomunitat de la Ribera Alta, Cristóbal García, l’alcalde de Llombai, José Forés, el diputat autonòmic del PSPV-PSOE, Francesc Signes i varios alcaldes riberencs.

Activitats dissabte vesprada:

16,30 h. Combats

17 h.  Passeig de cavalls i de bous

17,45 h. Espectacle eqüestre

18 h. Teatre infantil

18,30. Campament militar, detonacions del canó

18,45 h. Música renaixentista

19 h. Abanderats de Florència

19,15 h. Espai infantil

19,30 h. Vila d’artesans

20 h. Campament militar

20,30 h. Teatre infantil

21 h. Passeig d’ànecs

21,20 h. Passeig de cavalls

21,30 h. Música renaixentista

21,40 h. Desfilada militar

21,50 h. Espectacle eqüestre

22 h. Tavernes i licoreries

22,30 h. Zoco

23 h. Tancament del mercat

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here