Algemesí es solidaritza amb la família Dolz España i contra «l’indult injustificat»

0
400

El dilluns 21 de gener a les 20 hores els amics i familiars de José Alfredo Dolz han convocat, repulsa a les portes de l’Ajuntament d’Alzira, una concentració per mostrar la seua i nostra indignació contra l’indult injustificat i indigne del conductor kamikaze que segà la vida de José Alfredo. En ella demanarem també la derogació del decret d’indult d’una persona condemnada a 13 anys, que no ha complit ni un, indult que ha estat informat desfavorablement pel tribunal i el fiscal.
José Alfredo treballava al nostre poble, a Algemesí, i l’empresa familiar està ubicada al nostre polígon. Amb el consentiment de la seua família fem una crida a tots els algemesinecs i algemesinenques de bona voluntat a sumar-se a aquesta concentració el proper dilluns. No podem permetre que s’utilitze una mesura de gràcia que ha de ser excepcional per afavorir un homicida sense escrúpols. L’indult de l’homicida és un atemptat no sols contra la família, sinó contra l’ordre social i contra tots i totes. NO ES TRACTA D’UN INDULT, SINÓ D’UN INSULT A LA CIUTADANIA
Us convidem també a signar la petició de derogació de l’execrable indult en la pàgina charge.org. Hem d’aconseguir milers de signatures per tal de no permetre tal injustícia. Us animem també a difondre aquesta concentració a través de les xarxes socials i a sumar-se a l’esdeveniment que la família i amics han creat en facebook !Ya està bién¡ No al indulto de asesinos.
El dilluns cal que estem tots allí, sense distinció de formes de pensar. Que la família i els amics que convoquen l’acte sente la nostra solidaritat i els personatges indignes que han utilitzat perversament els mecanismes de la justícia senten els nostres crits de ràbia.
Josep Bermúdez
MÉS ALGEMESÍ

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here