Proposta d’Aplec de Joves Poetes de la Ribera

4
320

Vicent A. Estellés

 

Fa dies que hi ha persones que estem pensant de fer un aplec de gent jove de la comarca que escriga poesia -en principi, en valencià.
Per haver-hi pensat açò hi ha motius ben grossos:
Tots podem accedir a la poesia que han escrit els clàssics, els poetes de Renaixença o, sobretot, la que s’ha escrit al segle vint i principis d’aquest segle. Però, l’única manera de poder conéixer la poesia que s’està escrivint ara i ací, a la comarca, és convocant un aplec.
No cal dir, però, que això seria, potser, un acte de rebrot per a la gent jove interessada que espentaria un muntó de gent a animar-se a escriure, bé siga poesia o, si més no, altres gèneres.

Per tant, com totes les coses comencen de baix cap amunt, hem pensat de fer, primerament, un grup obert al Facebook  per tal de fer-nos una idea aproximada de la gent interessada i paral·lelament organitzar, de manera conjunta, un futur aplec a una localitat de la Ribera. Hi podrà participar tothom que siga:
1- Jove (entre els 14-15 i 30 anys)
2-De la comarca
3-Escriga poesia (preferiblement en valencià)

*Es prega a totes les persones aplegades al grup de Facebook que conviden la gent que coneguen jove, de la comarca i que escriga poesia.

Grup Promotor per a l’Aplec de Joves Poetes de la Ribera

4 Comentarios

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here