Pau Serrano medalla d’or al Provincial de pista coberta en 500 m

0
414

El passat dissabte es disputava el Campionat Provincial Individual de Pista coberta, a la ciutat esportiva de Sueca, prova inclosa en el calendari dels «Jocs Escolars de la Comunitat Valenciana» per a la categoria d’Alevins, on mes 450 xiquets i xiquetes nascuts en 2002 i 2003 optaven al títol de Campions Provincials. Entre tants atletes cal destacar a Pau Abel, que aconseguia el primer lloc, en la prova de 500 m.ll. Amb una marca de 1:34. Millorant així la seu marca personal. 

També cal destacar la participació de:
Maria Boix Ferrer: 4ta. En llançament de pes 5,80 m.
Carla Donat Ferrandis: 6na. En 500 m.ll. 1:49 i 8na. En 60 m.ll.
David Clemente Miquel: 8é. En 60 m.ll. I participà també en 500 m.ll.
Mónica Gonzalez Medina: Participa en 500 i 60 m.ll.

El Club Atletisme L’Alcúdia, vol felicitar tots aquest xiquets i xiquetes del club, per la bona camaraderia i comportament disciplinat que demostraren en aquesta competició, tant els debutants com els que porten més temps a l’atletisme.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here