La Plaça del Mercat d’Algemesí estrena una base d’AMBICI

1
465

L’alcalde d’Algemesí, Vicente Ramón García, i el president de la Mancomunitat de la Ribera Alta, Cristóbal García, han inaugurat este matí la base AMBICI de la Plaça del Mercat d’Algemesí. Es tracta del 7é punt de recollida de bicicletes de la ciutat, que s’uneix als que ja funcionen en l’estació de Renfe, la Plaça de la Ribera, el Parc Salvador Castell, el Teular, el Parc Bernat Guinovart i el Pavelló Nou d’Octubre.
El nou punt de la Plaça del Mercat té una gran importància per la seua cèntrica ubicació i el seu caràcter intermodal, ja que permetrà combinar als usuaris de l’aparcament municipal dos mitjans de transport: el cotxe i la bicicleta. A més, la nova base de la Plaça del Mercat multiplica les possibilitats de desplaçament dels usuaris de la xarxa i la utilitat de la resta de punts de la ciutat, que configuren una estructura radial al voltant d’este.
La construcció i l’equipament d’esta nova base han tingut un cost de 23.000 euros, subvencionats pel programa Ruralter Paisatge, que està finançat íntegrament per la Generalitat Valenciana a través de la Conselleria d’Agricultura, Pesca, Alimentació i Aigua.
Increment de bases AMBICI
Amb esta nova base, els punts del Servei AMBICI de la Mancomunitat de la Ribera Alta han passat de 20 a 23 en l’últim mes en les 5 localitats on funciona (Alzira, Algemesí, Carcaixent, Carlet i Benimodo), després de la inauguració de les bases de Quatre Camins, en Carcaixent, i dels Jutjats, en Carlet. Segons el president de la Mancomunitat de la Ribera Alta, Cristóbal García, esperem que este increment anime a nous usuaris a utilitzar el nostre servei, que comporta nombrosos beneficis mediambientas i per a la salut.
D’altra banda, la Mancomunitat està preparant una campanya de promoció del servei AMBICI amb la finalitat d’incrementar el nombre d’abonats que començarà el dilluns 21 de gener.

Gabinet Premsa Mancomunitat

 

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here