Vinalesa guanya la segona ronda del Circuit Bancaixa en el trinquet de Guadassuar

0
391

L’equip de Vinalesa de Puchol II, Tato i Herrera s’ha proclamat campió de la segona ronda del Circuit Bancaixa després de superar este diumenge en el trinquet de Guadassuar a la parella d’Alcàsser de Soro III i Jesús (60-40).

Els dos equips han completat una actuació de mèrit en una partida que quasi ha arribat a les dues hores de joc intens i de qualitat. En l’equip guanyador, Puchol II ha estat el protagonista més destacat tant per la seua eficàcia per a restar la pilota com per la seua solvència en atac, faceta en la qual ha estat excel.lent. Davant, Tato ha tornat a ser un mur quasi infranquejable per als seus contraris però a més ha aportat bastant més quinzes del que sol ser habitual en ell. Quant a Herrera, el punter de Beniparrell ha anat de menys a més per a completar un final de partida espectacular.

En l’equip derrotat Soro III ha tornat a ser el més destacat. El campió individual ha demostrat que en este moment és el rival a batre en qualsevol de les partides en les quals participa i de nou ha fet gala d’una força i resistència titàniques. En els mitjans, Jesús s’ha multiplicat en la pista per a cobrir buits i no ha cessat d’afusellar als de davant, encara que el seu esforç no s’ha vist recompensat amb punts.

Gràcies a la suma dels quatre punts que atorga la victòria en la final, Vinalesa iguala a deu punts en el primer lloc de la classificació amb la formació d’Alcàsser i amb la de Pedreguer – masymas de Miguel i Dani.

El Circuit Bancaixa prosseguirà el dimarts en el trinquet de Massamagrell amb la disputa de la jornada inaugural de la tercera ronda. Sobre les 15:45 hores, l’equip de Vinalesa repetirà presència en el cartell, esta vegada per a mesurar les seues forces contra l’esmentada parella de Pedreguer – masymas.

En la tercera ronda és probable que algun equip certifique la seua classificació per a les semifinals absolutes o que quede descartat per a la mateixa fase final. De moment, els quatre equips classificats serien els que encapçalen la classificació, açò és, Pedreguer – masymas, Vinalesa, Alcàsser i Vila-real.

L’equip campió en el trinquet de Guadassuar

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here