Els retalls afecten a les activitats del Consell de la Joventut de Carcaixent

8
409

L’Assemblea General del Consell de la Joventut de Carcaixent, en sessió celebrada el passat 16 de desembre de 2012, va aprovar per unanimitat el pressupost i programa d’activitats per a l’any 2013.

El capítol d’ingressos s’ha vist retallat un 46% respecte al pressupost de l’any 2012, en passar dels 17.575 euros previstos als 8.092,85 euros d’este exercici. La font principal de finançament dels consells locals de joventut són les subvencions de les Administracions públiques i organismes autònoms.

Tot açò es perquè l’any 2012, ni l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) ni la Conselleria d’Educació van traure les línies de subvenció d’activitats per al consells de la joventut i de foment del valencià, respectivament.

A més, l’Ajuntament de Carcaixent ha retallat les subvencions a totes les associacions locals un 20%. El Consell de la Joventut passa dels 3.375 euros del 2012 als 2.531,25 previstos en el 2013. Cal recordar que el 2010 l’ajuda era de 6.000 euros. No obstant això, a dia de hui, l’Ajuntament de Carcaixent encara no ha abonat l’import de la subvenció justificada referida al 2012.

Totes estos retalls en el pressupost del Consell afectaran la realització de les activitats anuals programades. En concret, la col·laboració amb el Ral·li Humorístic, es reduirà 300 euros, que passarà de 1.500 a 1.200 euros i el Concert per la Llengua, vorà reduït el pressupost en més de 3.000 euros.

L’Assemblea General amb els vots favorables d’Activa’t-Grup Juvenil de Carcaixent, Amics de la Muntanya, Bloc Jove, Disbauxa, Endavant, Joves Socialistes del País Valencià, L’esclat Bota-li Foc i Noves Generacions del Partit Popular també van servir per ratificar la incorporació com a entitat membre de la Coordinadora de Consellers Escolars (COCOES). Així mateix es va remodelar la Comissió Permanent, per la dimissió de la vicepresidenta Rocío Valero, representat de Grup Juvenil de Carcaixent. S’elegí vicepresident, el representat de COCOES, José Manuel Escandell. Ximo Valero (Disbauxa Carcaixent) passa a ser el tresorer, en substitució de Vicent Pons (Amics de la Muntanya) que serà vocal. S’incorpora a l’òrgan executiu dels joves, José Gómez, en representació de Disbauxa Carcaixent.
Comissió Permanent
Consell de la Joventut de Carcaixent

 

8 Comentarios

 1. total pa que sel gasten en xorraes, ací els retalls tindríen que ser permanents, ja està be de tant de mamamandurrio.

 2. Vivo cerca de una cochera que utilizaron los jovenes del Ral.li y todos los días montaban un escándalo hasta altas horas de la madrugada. Allí bebian alcohol, fumaban porros. Dejaron la cochera hecha una mierda .
  Yo no les subencionaría ni con un solo Euro

 3. Carmen, el Ral·li no és el mateix que el Consell de la Joventut. La subvenció/ajuda que dona l’Ajuntament al Consell és per fer activitats i per potenciar les associacions juvenils del poble. No són «xorraes», com diu toni, ni són mamamandurrios. Simplement són gent amb ganes de fer coses per la joventut del poble. Que estiguen recolzats o no és una altra història.

  La subvenció que dona l’Ajuntament al Ral·li no serveix per pagar les cotxeres que, segons tu les deixen fetes una merda. Eixos diners serveixen per poder fer la festa més gran (amb el permis de les falles) que es fa Carcaixent. Una festa que reuneix a vora 1000 persones des dels 12 fins els 45 anys durant tot un cap de setmana. Una festa que fa 46 anys que es fa ininterrompudament i que, tot i els retalls (un 50%) , continua fent-se amb el mateix nivell i la mateixa qualitat que sempre.

  Carmen i toni, si no sabeu del que parleu, millor calleu-se.

 4. Rovira estic d´acord amb el que dius del RAL·LI pero no del CJC, crec que ahí no es veu representat ningún jove de Carcaixent, la joventut no sap que fa el CJC, sols fan activitats per als quatre que hi han ahí. Crec que es un mamamandurrio innecesari.

 5. Revisant les intervencions relatives a temes de Carcaixent, resulta curiós veure com s’ha posat de moda la paraula «mamamandurrio», per suposat sempre per desqualificar a tots aquells que no són de la corda de qui opina.
  Per qué no és pot discrepar sense insultar?
  Acàs no són joves els membres de: Activa’t-Grup Juvenil de Carcaixent, Amics de la Muntanya, Bloc Jove, Disbauxa, Endavant, Joves Socialistes del País Valencià, L’esclat Bota-li Foc i Noves Generacions del Partit Popular ?

 6. Estic d’acord en Toni el CJC no servix per a res xq sols es subvencionen les seues activitats i no compten a les altres associacions i damunt esta politizat x gent del Bloc, doncs com van a contar en gent q no siga dl partit.

 7. Tot lo que feu es difamar sense saber de que parleu. Jo vos propose que vingau este dissabte a les 12h al Viver d’Empreses (seu del CJC) i vos explicarem cara a cara tranquilament quines activitats fem, com ens organitzem i on podeu trobar informació nostra.

  Si algú vol realment fer coses i aportar al CJC, ens vegem dissabte, del contrari imagine que sera perquè es rajar en mode ON automàtic.

 8. Per el que tinc antes hi ha gent que vol colaborar i no la dixeu. La politica es un asco i vosaltres formeu part d’ella

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here