Álvaro i Santi s’enfronten esta vesprada a Alzira al trio Fageca,Javi i Tomás II

0
330

El gran campió Álvaro jugarà esta vesprada junt a Santi, a les 6’30, al trinquet d’Alzira una partida professional que els enfrontarà al trio format per Fageca i els campions de la Copa Diputació Javi i Tomás II.

Prèviament, a les 16’45 h. jugaran una partida de juvenils entre Marc, Julio i Juan contra Marc, Guillermo i Nestor.
Ahir, el trio de Vinalesa Puchol II, Tato i Herrera guanyaren 60 per 40 a Guadassuar en la final de la segona ronda del Bancaixa a la parella representativa d’Alcàsser, Soro III i Jesús. La final va ser més igualada -dura dos hores- del que indica el marcador final.
Demà ja comença la 3ª ronda del Bancaixa tot i que en esta no hi haurà partides a trinquets de la Ribera.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here