La falla El Corral ompli de bellea i valenciania el Teatre Liceu

0
601

La senyoreta, Elisabeth Mompò i Domenech, proclamada Fallera Major del 2013, en una nit plena de emocions , que no oblidarà mai. Ella ha sigut l’escollida de un ramell de flors, quina mes bonica, d’entre totes les falleres que componen aquesta falla.

 

Pero abans, com ja es tradicional, la primera part de l’exaltació, va ser per al grup de teatre de la falla, que oferí el Sainet en Valenciá, “Agarrat que vé curva”, pesa còmica en un acte, escrita per Rafael Gayano i Lluch, gran autor de comèdia valenciana i estrenada en el teatre Novetats de Valencia, el 12 de novembre de 1920.

 

Els actors i paper que interpretaren, van ser:

Fernando Sanchis, Florencio; Agustin Benavent, Romualdo; Raquel Cervelló, Anuncia; Vicenta Monzó, Tecla; Vanessa Oltra, Estrella; Anabel Rubio, Segura; Josep Grima, Tío; Pedro Martorell, Papà; Andrés Cervelló, Monicipal, i Javi Vicent, Sisebuto.

Direcció i cridaner:  Javier Miralles i Caballero

 

La primera part  deixá un mar de rialles, i començà la segona part, fent de presentadors, la parella formada per la senyoreta Lidia Richart i Ramón i Josep Blau i Garcia.

En primer lloc, va fer acte de presencia la Fallera Major 2012, Arantxa Almijo i Ortega, acompanyada per el President de la Falla, Manuel Rubio i Villaralbo, i a continuació, anaren fent acte de presència en el escenari les Falleres que formaven la Cort d’Honor, acompanyades per Fallers, i una vegada imposada la seua banda del 2013, es retiraven, així com al final el President i la Fallea Major del 2012.

 

Posteriorment, i amb una posada d’escena digna de veure, aparegueren  sentades, totes les Falleres de la Cort d’Honor, i en un efecte especial de llums de colors, la que seria proclamada Fallera Major del 2013, Elisabeth Mompó i Domenech.

Després, Arantxa Almijo i Ortega, feren discurs emotiu d’acomiadament.

 

L’exaltació com a Fallera Major de Elisabeth Mompó i Domenech, va ser feta per, Javier Miralles i Caballero, i després, pasaren a rendir-li homenatge de pleitesia:

 

Vicent Escrivà i Llopis, per l’Associació de Carreters “La Morera” d’Alberic; La Regina de Fira i Festes Sant Joan i Sant Pere d’Alberic, Janet Muñoz i Perona, acompanyada pel Regidor, Francisco Bernal i Orduño; Estela Ramón i Torán, Fallera Major de la Falla Vila i Honor de Corbera, acompanyada pel seu President,Rubén Martí i Torres; Inma Giner i Alcazar, Fallera Major de la Falla l’Alquenència d’Alzira, acompanyada  pel seu President, Fernando Salido i Montalvá; Rosa Martinez i Talens, Fallera Major de la Falla Lo Millor d’Alberic, acompanyada pel seu President, Francisco Iborra i Lasala; Maria Teresa Cuenca i Sansolí, Fallera Major de la Falla L’Amistat d’Alberic, acompanyada pel seu President, Pepe Ortega i Martorell;

Mar Aziñera i Muñoz, Fallera Major de la Comissió Local Fallera d’Alberic, acompanyada pel seu President, Fernando Martí i Valero; xiqueta ,Sandra Briz i Diez, Fallera Major Infantil 2012, Falla El Corral, acompanyada pel President Infantil 2011, el xiquet, Llorenç Hernández i Caballero; Gema Gandia i Guevara, Presidenta de la Junta Local Fallera d’Alberic, i en representació de l’Ajuntament d’Alberic , l’alcalde Antonio Carratalá i Minguez.

 

Aquest acte va concloure, escoltant  l’Himne d’Alberic i el de València.

 

El próxim disabte, 19 de gener, tindrà lloc la Proclamació de la Fallera Major Infantil, de la Falla El Corral, la xiqueta, Inés Miralles i Escribá

 

Eduard Sala / corresponsal

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here