Alginet s’ha inundat hui d’animals

1
374
Alginet este matí

Alginet s’inunda d’animals


Hui s’ha celebrat a Alginet la tradicional benedicció dels animals, un dels principals actes organitzats en honor a Sant Antoni Abat. 

En cercavila, gossos, gats, pardalets, cavalls, porcs, gallinetes, hàmsters, lloros, burros i tot tipus d’animal van eixir de l’Hort de Feliu cap a la plaça de la constitució on es va procedir a beneir-los.

 L’acte va ser organitzat per la Federació Valenciana de la Festa de Sant Antoni Abat i l’Associació Hípica d’Alginet amb la col·laboració de l’Ajuntament, la Cooperativa Elèctrica i la Caixa Rural d’Alginet.

 El dimecres 16 serà el torn de la Foguera de Sant Antoni que començarà a les 9 de la nit a la Plaça de l’Ajuntament on es projectaran vídeos i fotos de les passades fogueres. Seguidament, i acompanyats per el Quadre de Balls Populars d’Alginet i focs d’artifici, s’anirà en cercavila pel carrer Sant Antoni cap a la plaça de l’estació on es botarà foc a la foguera i es podrà degustar el vi valència, el cacau, les coques de cansalada i les de verdures que l’Ajuntament d’Alginet ha preparat per a l’ocasió.

Sònia Bosch

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here