Riberaexpress incorpora nous i importants col.laboradors

1
469
Alfred Aranda

Aquest diari digital de la Ribera incorpora, hui, dos nous col.laboradors; és tracta del professor,Alfred Aranda, llicenciat en Filosofia i Ciències de l’Educació i d’el jove de Corbera, Víctor Pastor, estudiant de Filologia Catalana en la  Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació de Valéncia.

Aranda conta amb un llarg i complet currículum; naixcut a Alzira l’any 1955 exercix la docència en  l’IES Arabista Ribera de Carcaixent. És a més membre del consell assessor d’Edicions Bromera, autor d’articles i de més de 40 llibres de Valencià per a l’ESO, membre de l’Equip Foroimatge i ha estat en varios jurats de premis literaris.

Són els primers d’una ampla nòmina de col.laboradors que aniran incorporant-se a Riberaexpress i amb els que pretenem enriquir i millorar el contingut d’este portal digital de la comarca que a primers del mes de març complirà el seu segon aniversari.

 

1 Comentario

  1. Enhorabona pels nous col·laboradors de Riberaexpress. De fet el primer article d’Alfred Aranda sobre les plantes nadalenques al nostres jardins és prou interessant. Endavant.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here