EU exigeix al govern d’Alzira més passes sobre polítiques de vivenda i d’ocupació

0
224
Carrer de l’Alquerieta

 

EU-Alzira valorem com una primera passa l’anunci de la Sra Bastidas sobre un pla de vivenda i l’ampliació dels recursos per a ocupació, que no s’havien inclòs als pressupostos aprovats fa només dos setmanes. Però, també exigirem tota la informació, que hi haja un seguiment i que tinguen continuïtat en un futur.
Des d’EU lamentem, això no obstant, que el PP haja votat reiteradament a aquestes propostes presentades per la nostra formació: tant el Pacte d’Emergència Social presentat als pressupostos (que incloïa un Pla de Vivenda i un Pla d’Ocupació Juvenil) com les mocions sobre vivenda i ocupació presentades en el plenari extraordinari de desembre. Des de principis de legislatura, des d’EU hem defensat que això eren unes prioritats que devia afrontar l’Ajuntament, i que fins al moment no s’havien ni contemplat.
Si més no, el PP ha votat en contra o no ha volgut tractar fins a sis ocasions al llarg del 2012 que es creara un Pla de Vivenda (inexistent en la nostra ciutat) o la dotació de més recursos per a programes de treball (com ara un Pla d’Ocupació Juvenil, inexistent a Alzira des del 2007).
EU-Alzira exigeix a l’equip de govern que facilite tota la informació i els seus projectes, donat que només s’ha donat a conèixer hui a premsa. Així es va comprometre públicament la Sra. Alcaldessa en el plenari del mes de desembre.
Al mateix temps, des d’EU vigilarem que realment es porten a la pràctica els anuncis donats hui i que hi haja un seguiment i avaluació dels mateixos també des dels grups polítics i els consells municipals assessors, que integren entitats, sindicats i associacions de la ciutat (Consell Econòmic i Social, Consell d’Acció Social, Consell de Participació Ciutadana), etc.

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here