El Cor Sant Yago oferix este dissabte un recital benèfic a Almussafes

0
240

L’Associació de Familiars d’Alzheimer de Benifaió, Almussafes i Sollana (AFABALS) i l’Associació de Discapacitats Físics i Psíquics SOM i ESTEM rebran la recaptació global per la venda de les entrades del concert que oferirà el Cor Universitari Sant Yago, dissabte que ve dia 12, en el Centre Cultural d’Almussafes. El consistori municipal ha decidit convertir en recital en benèfic, amb l’objectiu d’ajudar econòmicament a les esmentades entitats, ja que ambdós integren socis de la localitat.

Pau de Luis Alba dirigix, en l’actualitat, el Cor Universitari Sant Iago, fundat per José R. Pérez Cebrián en el Col·legi Major Santiago apòstol de la Universitat de València al desembre de l’any 1968.

L’escenari del Centre Cultural d’Almussafes acollirà, a partir de les 19.30 hores de dissabte que ve als 60 estudiants i llicenciats de les diferents universitats valencianes que componen la formació musical, guardonada en certàmens internacionals de reconegut prestigi com Cork (Irlanda, 1979), Powell River (Canadà, 1992) o Johannesburg (Sud-àfrica, 1995), així com en concursos d’àmbit nacional, com el de Sant Vicent de la Barquera i Sagunt.

La primera part del recital benèfic, per al que s’ha establit una entrada-donatiu de 3 euros, estarà dedicada a la interpretació de la polifonia religiosa, amb consagrats temes com “AVE Maria”, “Alleluia” o “Ubi Caritas”. Amb posterioritat, el concert se centrarà en el Folklore nacional i internacional, ja que els espectadors disfrutaran de peces com “Rondell” o “Chaparrita”, entre altres.

Qualitat assegurada per a la vesprada del dissabte amb les educades veus d’uns cantants, la presència de les quals en festivals internacionals en els cinc continents ha sigut una constant durant tota la seua trajectòria musical.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here