Sueca presenta una nova edició dels «Dissabtes d’Oci»

0
269

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Sueca, amb la col·laboració del Consell de la Joventut, ha presentat una nova edició dels “Dissabtes d’oci”, un programa d’oci alternatiu nocturn per als joves del municipi de 12 a 17 anys. “Quan els xiquets arriben a l’adolescència, molts es troben amb que no saben què fer quan arriba el cap de setmana. Amb l’objectiu de donar-los alternatives, hem pensat a confeccionar un programa variat d’activitats gràcies a les quals, a més de passar-ho bé, podran conéixer gent nova de la seua edat”, ha assenyalat la regidora de Joventut, Raquel Tamarit.

Per a reservar una plaça, els joves interessats hauran d’acudir al Centre d’Informació Juvenil, ubicat en el Pavelló Cobert, de 17 a 19 hores, encara que també podran apuntar-se el mateix dissabte, abans que comence l’activitat, en el lloc en què es realitze. El programa, que es desenvoluparà des de gener fins al mes de juny, inclou activitats com ara el patinatge; tallers de màgia, risoterapia i música; festa de carnestoltes; eixides per a practicar láser-Game o paintball, i també per a anar al cinema; campionats de jocs de taula i de birles; activitats d’aventura en la Muntayeta dels Sants; inclús gales com la del Concurs “Meneja’t i canta”.

L’equip d’educadors ha establit dos punts de trobada, abans de l’inici de cada activitat, per a reunir-se amb els menors participants i acompanyar-los fins al lloc on es realitze.

Per a obtindre més informació, es pot consultar la pàgina web www.cjsueca.com

 

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here