Arranquen en Alzira este cap de setmana les Festes de Sant Antoni del Porquet

0
317
Pujada dels cavalls a La Gallera

L’obertura del dosel prevista per a les 8 de la vesprada del pròxim dissabte suposa l’eixida per a les tradicionals Festes de Sant Antoni del Porquet a Alzira. Una jornada que culminarà amb un ball gratuït a la sala La Masia patrocinat per la delegació de Festes.

Diumenge dia 13 continuaràn els actes festius amb l’Exhibició canina d’Agility a partir de les 12,30 hores a la Plaça Major. Cal traslladar-se ja al dimecres de la pròxima setmana, vespra de Sant Antoni per encendre les fogueres. La Crema de la foguera de la Plaça Major serà tot seguit de la mascletà que es dispararà a les 9 de la nit.

I al següent dissabte culmina esta festivitat tan arrelada a la comarca amb la processó dels animals que eixirà de l’esglèsia de Sant Joan després de la missa prevista per a les 6 de la vesprada.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here