David Ferrer i altres tenistes professionals entrenen a les pistes d’Almussafes

0
443
David Ferrer

Algunes de les millors raquetes de l’Associació de Tenis Femení i de l’Associació de Tenistes Professionals, tots ells membres de l’Acadèmia de Tenis Professional TENISVAL, van canviar el seu lloc habitual d’entrenament durant el passat mes de desembre. Tres de les quatre pistes de tenis de Green Set d’Almussafes, inaugurades fa dos anys i considerades entre l’elit de la Comunitat, van acollir a més d’una desena dels millors tenistes del rànquing ATP i del circuit WTA, després de l’acord formalitzat entre l’Ajuntament i el CT Almussafes amb la prestigiosa acadèmia valenciana TENISVAL.

La qualitat de les quatre pistes de tenis de la localitat d’Almussafes, junt amb el fet que David Ferrer – que ocupa la quinta posició del rànquing mundial de l’ATP – tinga fixada la seua residència en la població des de fa uns pocs anys i utilitze en multitud d’ocasions les instal·lacions municipals, han fet possible que el poliesportiu haja acollit els entrenaments diaris d’un total d’onze tenistes professionals, durant el passat mes de desembre.

A petició del Club de Tenis Almussafes, el consistori municipal va formalitzar un acord amb l’Acadèmia de Tenis Professional TENISVAL, amb l’objectiu que les seues millors raquetes practicaren els seus servicis en les pistes locals, que acaben de complir els seus dos primers anys d’existència. “Per a nosaltres ha sigut tot un honor comptar amb estes figures del món de tenis, que ens han sorprés no sols per la seua qualitat en la pista, sinó també per la seua proximitat personal”, destaca l’edil d’Esports, Carles Grancha.

El mateix David Ferrer, junt amb Pablo Andújar – situat en el lloc 80 del rànquing d’ATP -, Daniel Taro (núm. 280), Ricardo Rodríguez (núm. 384) i Ricardo Ojeda (núm. 966) han compartit les jornades d’entrenaments junt amb les reconegudes figures tenístiques Sara Errani (núm. 6 de WTA) i Roberta Vinci, designades ambdós com les millors tenistes del món de 2012 en la categoria de dobles.

Així mateix, Anabel Medina – qui acaba d’adjudicar-se la Copa Hopman en Perth, Austràlia, junt amb l’un altre membre de l’equip espanyol, Fernando Verdasco -, Aranxa Parra (núm. 230 de WTA) i Beatriz García (núm. 279 de WTA) no van dubtar a despedir l’any disfrutant de les pistes de tenis locals.

Els tenistes professionals van ocupar tan sols tres de les quatre pistes existents, per a no interferir en l’ús i gaudiment diari de les instal·lacions per part dels veïns i veïnes de la localitat i, a més, van complir amb l’ordenança de preus públics de l’ajuntament, abonant l’import corresponent per la utilització de l’esmentat servici esportiu.

Donada la gran repercussió de la visita diària durant les franges horàries de 9.30 a 11.30 i de 15.30 a 17 hores dels citats esportistes, el Club de Tenis Almussafes va assumir les activitats de control de l’activitat, per al que es va valdre del professional i monitor de tenis, Luis Miguel Martínez.

L’experiència ha sigut tot un èxit, per la qual cosa no es descarta la possibilitat de repetir l’acord en successives ocasions.

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here