Les bandes i escoles de música rebran ajudes per un total de 4,5 milions d’euros en 2013

0
340
Banda d’Alzira

La Conselleria de Governació i Justícia destinarà subvencions destinades a l’adquisició i reposició d’instruments musicals per a enguany, l’import de les quals puja a 215.000 euros. En les bases s’especifica que els esmentats instruments han d’utilitzar-se en bandes de música i escoles de música o d’educands.

També es publica l’ordre i les bases de la convocatòria de subvencions destinades a les escoles de música dependents de corporacions locals o d’entitats privades sense ànim de lucre de la Comunitat Valenciana.

Les ajudes ascendeixen a 4,5 milions d’euros i en les bases s’expliquen els requisits per sol·licitar estes subvencions destinades a contribuir al finançament parcial de les despeses derivades de la contractació i de l’alta en la Seguretat Social del personal docent de les escoles de música, així com de les despeses de personal no decent o altres despeses corrents de les esmentades escoles durant este exercici.

Alhora, es convoquen les subvencions dirigides a les societats musicals amb escoles d’educands, amb un import de 250.000 euros.

Europa Press

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here