Els fills de les Mares de Montserrat deixen de ser discriminats després de la protesta

0
346
Foto: EFE

La protesta de les Mares de Montserrat d’ahi davant la conselleria d’Educació ha sortit efecte i hui els seus 36 fills han pogut entrar al centre escolar, Evaristo Calatayud, amb la mateixa antelació que ho fan els alumnes que usen l’autocar oficial. L’entrevista que mantingueren amb el director general, Santiago Martí, va resoldre de forma immediata la seua petició, després de queixar-se de tindre un tracte «discriminatori».

Estes mares continuen reivindicant que Educació es faça càrrec del transport dels seus fills i insisteixen en que seguiran fent actes de protesta fins que siguen ateses les seues demandes.

Mentre tant seguixen recorrent la geografia valenciana amb el més que famós  calendari eròtic dels que tan sols es quedan un miler dels 3.000 exemplars que ficaren a la venda. Demà tenen previst acodir al polígon industrial Juan Carlos I d’Almussafes i este migdia han sigut entrevistades en directe pel programa televisiu de la primera cadena (TV1) «Las mañanas de la 1».

A més tenen previst recaptar fons per poder contractar el bus escolar fins que acabe el curs ambuna desfilada de models i amb un encontre entre els veterans del València CF i del Vall dels Alcalans.

Virginia Delgado / Onda Cero La Ribera

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here