Puchol II, Tato i Herrera guanyen en Alzira el bitllet per a la final del Bancaixa

0
367

L’equip de Vinalesa integrat per Puchol II, Tato i Herrera s’ha classificat per a la final de la segona ronda del Circuit Bancaixa després de superar en la vesprada d’este dilluns a la formació de Murla formada per León, Salva i Raúl. La partida, corresponent a la primera semifinal, s’ha jugat al trinquet d’Alzira i ha acabat amb el resultat de 60 per 35.

La segona semifinal es completarà el dijous al trinquet de Bellreguard. La vesprada començarà al voltant de les 18:30 hores, amb la disputa de una partida de raspall. A continuació, al voltant de les 18:30 hores, Soro III i Jesús (Alcàsser) s’enfrontaran a Álvaro i Javi (Vila-real). Els dos equips jugaran en la vista posada en la primera possició, que de moment és per a Miguel i Dani (Pedreguer – masymas) amb 10 punts.

La final de la segona ronda es jugarà el pròxim diumenge al trinquet de Guadassuar (11:30 hores).

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here