La pilota valenciana gran protagonista en Expojove

0
421

El balanç final de la 31a Edició d’Expojove no pot ser més positiu, després de deu dies intensos, carregats d’illusions i somnis cumplits dels xiquets i xiquetes, i dels milers i milers de visitants que han visitat Fira València. I és que s’ha aconseguit batre el rècord absolut d’assistents amb 248.850 persones, quasi 4.000 mil més que en l’edició anterior.

Per exemple, el dijous 27 de desembre va ser rècord de visitants en el segon dia d’Expojove amb 27.560, i el cap de setmana del 29 i 30, més de 70.000 persones van abarrotar el recinte.

L’èxit insuperable de l’àrea d’esports, a sigut durant els 10 dies, l’àrea mes visitada per tots els participants. Les activitats de handbol, rugbi, fittness, tir amb arc, hochey, pilota valenciana, han sigut les mas demandades entre els participants.

En l’estand de Pilota Valenciana han passat autentiques figures com Genovés, Ricart i Guillem finalistes Trofeu CRM, Ana Betlem, Subcampiona del Món 2012, Ismael Fageca Subcampió Trofeu Bancaixa, El Moro d’Alcantera del Xúquer, Eva Jugadora de Raspall amb 16 anys, tots ells han demostrat el seu talent, al vindre de forma altruista.

Però sense cap dubte, l’esforç del Coordinador del Stand, Enrique Castillo i als mes de 15 monitors qualificats, han fet possible que aquest somni es fera realitat, tambe donar  les gràcies a les entitats colaboratives i a la Federació de Pilota Valenciana.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here