Les Mares de Montserrat consideren un «càstic» la discriminació dels seus fills per Educació

0
387
Foto: EFE

 

Les mares hui davant l’autobus / Foto: EFE

 

 

 

 

Les Mares de Montserrat s’han concentrat este matí davant la Conselleria d’Educació i han presentat un escrit reclamant que els seus fills que viatgen fins el col.legi en un autobús contractat per elles puguen entrar al centre cinc minuts abans com fan els alumnes transportats en els autocars subvencionats pel Consell. A l’acte reivindicatiu han acodit amb perrques i naços de pallassos.

La directora del CEIP Evaristo Calatayud les manifestà ahir que era la pròpia Conselleria la que s’oposava a que pugueren aacedir al centre abans d’hora.

Un fet que les ja famoses mares d’este menut poble de la Ribera consideren que «és un càstic per fer tant de soroll».

Les mares disfressades davant Educació

La satisfacció de les Mares de Montserrat d’haver vist pujar els seus fills al bus escolar ha estat a mitges perquè els 36 xiquets que han viatjat, per primera vegada, han sigut discriminats a l’hora d’entrar al centre Evaristo Calatayud, davant els alumnes transportats pels dos autocars subvencionats per la Generalitat.  Per cert que els nous viatgers han estat «entusiasmats» al llarg del recorregut aliens al que els esperava a les portes del seu col.legi.

«La directora no ha deixat entrar las nostres fills cinc minuts abans de les 9 del matí com és preceptiu als alumnes que són traslladats en autobús i això ens ha paregut fatal», assenyalava este matí la portaveu de les mares, Silvia Lucas a Riberaexpress. Els xiquets, alguns de 3 anys, han tingut que esperar a les portes de l’escola, això sí vigilats per una monitora i hui, amb caràcter excepcional, per elles mateix que no han volgut perdre’s el moment estelar de l’arribada del primer autocar contractar per elles amb la recaptació de la venda del calendari eròtic.

Protesta este matí

«Ens fiquen pegues per a tot, és increible després del gran esforç que estem fent per a que els nostre fills no facen sis kilòmetres a peu per a anar a classe», diuen estes mares que este dimarts tenen previst, des de les 10 del matí, concentrar-se a les portes de la Conselleria d’Educació «amb perruques i naços de color roig» per tal que els seus menuts estudiants no siguen discriminats.

Silvia Lucas assegura que havien enviat un escrit a dirigit a Educació per tal que els 36 alumnes del bus «eròtic» entraren al col.legi a la mateix hora que els autocars de la conselleria, «demà anirem per a veure que ens diuen i com justifiquen esta nova discriminació».

Foto: Europa Press

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here