La Fireta del Llibre de Benifaió recapta 1.300 euros per a Som i Estem

0
339

 

Benifaió ha demostrat, de nou, la seua solidaritat amb la 2ª Fira Solidària del Llibre, impulsada per la veïna, Amparo Duart i la Cambra Agrària.

El passat any la iniciativa va ser un èxit en la seua primera edició i la recaptació es va destinar de forma íntegra a l’associació de familiars d’Alzheimer (AFABALS).

En esta segona edició tot el que es va recaptar, en total 1.300 euros, ha sigut detinat a l’Associació de Discapacitats SOM I ESTEM.

De nou l’oferta va ser una gran fira on els visitants van poder adquirir a preus molt assequibles un llibre (des d’ 1 a 10 euros), exemplars donats per particulars i editorials que han volgut col·laborar en esta causa.

Baix el lema «Regala un somriure», la fira va destacar der una gran assistència de veïns, com ja va succeir en l’última edició.

La fira va tindre a més diversos atractius. A més de poder col·laborar amb l’entitat adquirint un llibre es podien comprar bitllets de rifa, racions de paelles, berenars i begudes en el bar solidari, de tot un poc. L’Ajuntament de Benifaió a més d’entitats van  col·laborar en la posada en marxa d’esta fira solidària.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here