13 falles participen en la Mostra Concurs de Playbaks que arranca hui

0
356

Cada vegada queda menys per a Falles i això a Sueca ja es nota. Amb l’actuació de la falla Tro i Flama del Perelló, este dimarts, 8 de gener, comença, a les 8 i mitja de la vesprada, la Mostra Concurs de Playbacks. Enguany seran 13 les falles participants: Tro i Flama, Sucro, Avinguda 18 de Juliol, Mercat, Plaça Ajuntament, Avinguda d’Espanya, Ronda Bernat Alinyo, Ronda del País Valencià, El Portal, Plaça Cervantes, Xúquer, Verge de Sales i Poble Vell.

La Mostra Concurs de Playbacks, que conclou el 25 de gener, serà el preàmbul del concurs de sainets Bernat i Baldoví, que tindrà lloc entre els dies 27 de gener i 6 de febrer al mateix Centre Municipal Bernat i Baldoví.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here