Papallona Jove recull més de 300 joguets per als menuts d’Alginet

0
338
Membres de Papallona Jove

El treball incondicional de 8 joves d’Alginet junt a membres de l’espai Calvari, Cáritas, la Regidoria de Joventut i la de Benestar Social està fent possible que la campanya que va promoure Papallona fa 2 mesos siga una realitat.

 L’associació Papallona Jove va encapçalar una campanya solidària sota l’eslògan Cap Xiquet sense Joguets. Una campanya solidària de recollida de joguets que va començar amb el concurs del cartell anunciador entre les diferents escoles del poble i que, durant dos mesos ha conscienciat als alginetins. Prova de tot el dit és els més de 300 joguets que s’ha recollit per tal de repartir entre els xiquets, que per diferents circumstàncies, no tindrien joguet en aquestes dates festives.

 Ara, a poques hores de l’arribada de Ses Majestats els Reis d’Orient, els xics i xiques de Papallona jove treballen embolicant els regals que els Reis entregaran a la porta de l’Ajuntament el dissabte per la vesprada.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here