Els millors professionals de la pilota tots els dilluns al trinquet d’Alzira (Video ATV)

0
298

 

Foto: Frediesport

Alzira vol tornar a ser una ciutat referent en el món de la pilota valenciana i per això cada dilluns desfilaran pel seu trinquet els millors jugadors professionals, segons ha anunciat hui l’alcaldessa, Elena Bastidas i el nou trinqueter, Daniel Ribera.

Serà, precissament, les semifinals de la XIX Lliga Professional del Circuit Bancaixa d’escala i corda, les que serviran per arrancar les millors partides que es poden veure en el camp professional.

El dilluns dia 7 es jugarà la primera d’estes partides, concretament una semifinal del Bancaixa en la que s’enfrontaran; León, Salva i Raúl als guanyadors de la partida quarts de final que es jugarà esta vesprada entre, Puchol II, Tato i Herrera davant, Fageca, Santi i Tino.

Les partides professional d’Alzira començaran al voltant de les 18,30 hores i cada dilluns jugaran, també, les joves promeses a partir de les 16,45 hores.

Freddy, en nom de la firma  Valnet, ha resaltat que l’acord amb l’Ajuntament d’Alzira, «té moltes possibilitats d’èxit» especialament per la «gran tasca que fa el president del Club de Pilota Alzira, Eduard López».  El nou trinqueter Daniel Ribera ha manifestat que es tracta «d’un repte molt important» i es mostra convençut que el trinquet d’Alzira acollirà «els millors espectacles i les millors partides».

Per la seua part, la primera autoritat local ha expresat el seu desitj que Alzira «recupere la referència que va ser al món de la pilota». I tots han agraït la col.laboració de dos empreses locals com Grupo Rex i CEAL que han estat representrats pels seus respectius gerents.

VIDEO ALZIRA TÉ VEU:www.alzirateveu.es

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here