Els Mags arriven a Alzira amb una carrossa menys però amb un sèquit de 400 persones

0
434
Carrossa del rei Baltasar

Sembla que la crisi econòmica del món occidental afecta també, enguany, als països de l’Orient perquè els Reis Mags arribaran demà a Alzira amb una carrossa menys que l’any passat, però això sí, segons ha confessat a Riberaexpress el rei Baltasar, arrosseguen un sèquit semblant que supera les 400 persones.

Els Reis han retallat una carrossa i per tant arriben amb només cin; una per a cadascun d’ells, a més de la que trasllada a lres regines d’Alzira i les seues respectives corts junt lacinquena destinada a personatges infantils de la televisió.

Com que els que van a peu no consumixen cap combustible, els Mags mantenen un ample sèquit per portar els nombrosos joguets demanats pels menuts alzirenys que, pel que sembla, no s’han assabentat de la crisi.

A més ten en la missió d’animar a xsiquets i majors durant el llarg recorregut de la cavalcada, que com és tradicional, eixirà de l’Avinguda del Parc a les 18,30 hores de la vesprada i culminàrà, ja de nit, a la Plaça de la Generalitat.

Hi hauran varios grups d’animació que tancaran els components de la reconeguda companyia d’Alzira, Engrata Teatre.Abans de la cavalcada els reis visitaran, com és tradicional, l’Hogar Teresa Jornet, les residències Solimar i Guerriller Romeu, a més de la planta infantil de l’Hospital de la Ribera.

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here