El govern d’Alzira rebutja les mocions de l’oposició en el plenari matiner de Cap d’Any

0
380

La corporació municipal d’Alzira està fent des d’anit una sessió municipal, quasi continua i maratoniana amb tan sols deu hores de diferència entre el plenari de la concessió d’insígnies d’or i el plenari encetat a les 7,45 hores d’este matí.

Però este plenari tan matiner no ha pillar dormit a l’equip de govern que ha rebutjat totes i cadascuna de les mocions presentades per l’oposició. Així ha quedat desestimat el Reglament que regulara la concessió de les distincions municipals com les insígnies d’or i d’argent, reclamat des de fa tres anys. Tampoc ha sigut atés per l’equip de govern popular la retirada del últim BIM, «d’ús exclusivament propagandístic» segons la portaveu socialista, Isabel Aguilar.

També ha sigut rebutjada la proposta d’adaptar les antigues instal.lacions del col.legi Federico García Sanchiz per a un casal jove defensat pel portaveu de Compromís, Diego Gómez. Fins i tot no ha passat el filtre del govern la moció que reclama a la Diputació la variant de la carretera d’Albalat, així com tampoc ha contat amb la benedicció governamental la petició d’accés públic i gratuït de la Bibiloteca de la Universitat Catòlica, defensat pel regidor d’EU, Iván Martínez.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here