Concert a benefici de la Creu Roja d’Algemesí amb actuacions de les dos muixerangues

0
527

Hui dissabte , a partir de les 8 de la vesprada, e es celebrarà al Teatre Municipal d’Algemesí un concert a benefici de Creu Roja d’Algemesí, dins de la campanya «ARA + QUE MAI». Al concert participarà l’associació A.M.I.C.A (Associació Musical i Cultural d’Algemesí) que ha fet possible la unió de músics de fins a 15 poblacions diferents tant de la nostra comarca com d’altres punts de la província.

A la primera part, el repertori constarà d’obres de sarsuela on col·laborarà el Cor de Jubilats i Pensionistes d’Algemesí i els solistes José Luis Castell, Héctor A. García i Noelia Castillo. A la segona part, el repertori prendrà una vessant sud-americana amb obres d’Astor Piazzolla, Heitor Villa-Lobos i Arturo Márquez. Com a remat del concert actuaran la Muixeranga d’Algemesí i la Nova Muixeranga.

La venda d’entrades es realitzarà els dies 27 i 28 de desembre al Teatre Municipal d’Algemesí de 18 a 20 hores, amb la possibilitat d’aportar una major ajuda a la recaptació amb entrades de Fila Zero.

Javi Ripoll

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here