Una cafetería d’Alzira convida a celebrar el Cap d’Any amb 11 hores d’antelació

0
374

La cafetería Dolce Vita d’Alzira celebrará el pròxim dilluns, últim dia del 2012, la primera edición del Cap d’Any avançat que propiciaràrà als alzirenys l’oportunitat de donar la benvinguda al 2013 amb onze hores d’antelació.

La festa, a base música i picaeta, es farà entre a les 12 del migdia i les 2 de la vesprada al mateix establiment situat en la Plaça Major, però serà a les 13 hores quan les 12 campanades gravades d’anteriors anys sonen perquè tots els assistents brinden per l’arribada del nou any.

«Jo ficaré les tapes gratuïtes i els clients la cervesseta» ha manifestat a Riberaexpress el seu gerent, Sergio Sanjuán, qui ha possatt en marxa esta iniciativa «per donar alegria al poble». Sanjuàn ha comunicat la seua proposta festiva-gastronòmica als clients habituals de Dolce Vita i al seus amics, però espera una massiva participació perquè «es puga convertir en una tradició».
Este hosteler alzireny pretén, a més, que «tots deixem per una estona aparcada la crisi per compartir un missatge d’optimisme amb els amics».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here