La Plataforma d’Afectats per Hipoteques qualifiquen en Alzira «d’estafa col.lectiva» els desnonaments

0
482
Diego Gómez, Yolanda Prats i Iñaki Pérez

Els membres de la Plataforma d’Afectats per Hipoteques (PAH) Yolanda Prats i Iñaki Pérez han denunciat hui a Alzira que la Llei Hipotecària «és injusta i anacrònica» perquè «sobreprotegix» els bancs i «castiga» als titulars de les hipoteques. A més han qualificat «d’estafa col.lectiva» els massius desnonaments que estan fent les entitats bancàries, 400.000 en tot l’estat des del 2007 i a raó «de 92 diaris al País Valencià».

Tots dos han animat els alzirenys afectats a constituir la Plataforma local, en considerar que «la participació ciutadana és molt important per a este moviment», que ha denunciat l’existència de 6 milions de vivendes buides a l’Estat espanyol, que en este tema és el número 1 d’Europa.

La PAH proposa i lluita per tres qüestions que consideren importants:

1) La dació de la vivenda en pagament amb efectes retroactius

2) La paralització dels desnonaments (desahucios) durant 5 anys

3) El lloguer social no superior al 30% dels seus ingressos mensuals.

La xerrada, «Els desnonaments al Pais Valencià», ha estat organitzada per la formació Compromís per Alzira. Tot seguit els assistents han fet el tradicional sopar nadalenc al Casí dels Carreters on han gaudit de la magnífica veu del cantautor valencià, Joan Amèric.

 

  VIDEO:http://www.youtube.com/watch?v=MispHKoLHUo

PAH València

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here