Sueca repartix 600 euros entre els millors dolços nadalencs

0
308

El primer Concurs de Dolços Nadalencs, organitzat per la Regidoria de Mercats i Turisme i l’Associació de venedors del Mercat Municipal, més conegut com La Plaça, ja coneix les seues guanyadores. El jurat, format per l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo; la regidora de Mercats i Turisme, Manoli Egea; representants del món de l’hostaleria com ara Adolfo Cuquerella, Salvador Ortega i el president del Gremi, Juan Tamarit; el president de l’Associació de Venedors de La Plaça, Salvador Celda; la representant de les asocaciones de Dones, Manuela Godoy; i Yolanda Seguí, propietària d’un forn del municipi; van e decidir entre els 24 dolços presentats, els quals van destacar per la varietat en la composició, textures i sabors.

Al final, el primer premi va ser per a Svitlana Byelyayeva, pel seu dolç “Preparatius nadalencs d’un esquirol”; el segon premi va ser per a Mª Sales Vivó Muñoz i Mª Carmen Vivó Muñoz, pel seu “Betlem de galetes”; i el tercer premi va ser per a Anunciata Gómez Sanz, pel seu dolç “Tres xocolates”. Els premis van consistir en vales per a comprar en La Plaça per valor de 300, 200 i 100 euros, respectivament.

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here