Sueca inaugura la XXXII edició de l’Exposició Tradicional de Betlems

0
305

 

La confraria Nostra Senyora dels Dolors va inaugurar, diumenge passat, la XXXII edició de la tradicional exposició de betlems que acull el municipi en la sala d’exposicions Els Porxets. A l’acte va assistir l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo, i els regidors Joan Baldoví i Celia Beltrán, els quals van estar acompanyats per la presidenta de la confraria, Pepita Fayos, i moltes de les seues membres.

L’Espai Moret de la sala d’exposicions Els Porxets acollirà esta interessant mostra fins al pròxim dia 6 de gener, en horari de 19 a 21 hores, en la qual els seus visitants, grans i xicotets, podran admirar la minuciositat i detall de les figures exposades

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here