Sueca canta les nadales davant el betlem

0
273

La plaça de l’Ajuntament va acollir el passat 21 de desembre el tradicional cant de nadales interpretats, junt al betlem, per diferents associacions, confraries i col·lectius de la ciutat. A esta entranyable cita van acudir també l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo; la regidora de Polítiques d’Igualtat, Mª José Sarrió; el regidor de Festes, Dimas Vázquez; i la regidora Celia Beltrán.

El cor de veus, format en la seua immensa majoria per dones, dirigit per Sari Miragall, va interpretar algunes de les nadales més populars. Al finalitzar, l’alcalde i els regidors van ser invitats a participar també d’este festival de nadales, que es realitza tots els anys junt al betlem instal·lat en la plaça de l’Ajuntament.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here