Els equips del Ciutat d’Alzira acomiaden el 2012 amb una jornada futbolística i gastronòmica

0
240

 

La millor decoració ha sigut per a l’aleví B

El Prebenjamí B ha fet la millor paella

Els equips del Ciutat d’Alzira FB han viscut hui una intensa jornada d’acomiadament de l’any; primer han jugat els últims partits dels 2012 a Tulell i després jugadors, tècnics, pares, mares i directius han protagonitzat una jornada de germanor al voltant de varies paelles cuinades pels components de cada equip.

Per a donar-li més picant i emoció a esta iniciativa, un jurat, presidit per l’expert Raúl Valiente, ha concedit diversos premis; així la millor paella ha estat la cuinada per l’equip Prebenjamí B, mentre la millor decorada ha anat a parar al conjunt de l’aleví B. També s’han conedit tres accèsits a les fetes per l’aleví A, prebenjamí A i el benjamí, mentre l’infantil B aconseguia una menció especial.

Al final de la jornada, amb la panja plena i amb la satisfacció d’haver passat un bon dia esportiu i gastronòmic la família del Ciutat d’Alzira s’ha desitjat uns Bons Nadals !

Un improvisat mag ha entretingut durant una bona estona als jugadors que intentaven adivinar els seus trucs amb les cartes sense aconseguir-ho.

Ciutat d’Alzira FB

Gabinet de premsa

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here