El sorteig de Nadal deixa 6 milions en Algemesí d’un cinqué premi i mig milió en Carcaixent del tercer

0
434
Administració d’Algemesí / Foto Juan Penadés

Algemesí ha sigut agraciat en el sorteig de Nadal en vendre’s allí varies series del 30.872, un cinqué premi. L’administració de Jesús Giménez els ha repartit  per finestreta i també a l’empresa, de Barcelona Catalana d’Embutidos, amb un total de 6 milions d’ueros.

«Per a mí són molt diners» ha manifestat una de les agraciades a Ràdio 9 en haver adquirit un dècim i ser la primera vegada que era afortunada.

D’altra banda l’administració nº 3 de Carcaixent regida per Begoña Fernández ha venut una série del tercer premi que ha correspost al número, 64.084. Fernández ha dit que els deu dècims s’han repartit en finestreta. També alguna sèreis del 22.343, altre cinqué premi ha recaigut en Cullera.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here