Arranca amb bon peu la Ruta de la Tapa en Alzira (Video ATV)

0
411

La Ruta de la Tapa va començar, ahir, amb bon peu a Alzira en tindre una considerable acceptació esta iniciativa que continuarà tots els divendres per la vesprada. Una iniciativa gastronòmica destinada a promocionar els establiments del sector que promouen, de manera conjunta, l’Ajuntament d’Alzira, l’Assocaciació Empresarial Alzira (AEA), l’Associació Gastronòmica El Bullit i la firma Cruzcampo-Heinekken.

El president empresarial Pepe Villalba es mostra «satisfet» davant la resposta dels 34 establiments d’hosteleria que formen part del projecte, que pretén «reactivar el sector» segons el regidor de Promoció Econòmica, José Luis Palacios. Mentre Jesús Sánchez, gestor comercial de Cruzcampo està convençut de l’èxit «davant l’ampla oferta de tapes a un preu molt competitiu».

Mentre el president d’El Bullit, Jorge López considera que la Ruta de la Tapa d’Alzira  «ha arrancat amb bon peu». Riberaexpress, de la mà d’Alzira Té Veu, va fer una part de la ruta passant per Amadeus, Camí Vell, La Murada, Garibaldi i Bar Fina, entre d’altres.

VIDEO ALZIRA TÉ VEU: http://www.alzirateveu.es/z163.html

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here