Redondo Vidireres guanya el Concurs d’Aparadors de Sueca

0
305

La cristalleria Redondo Vidrieres ha tornat a aconseguir-ho. Per segon any consecutiu, el seu aparador ha resultat el més votat en el XXIV Concurs d’Aparadors “Ciutat de Sueca” – Campanya de Nadal 2012, organitzat per la Regidoria de Comerços de l’Ajuntament de Sueca. Un total de 23 establiments han participat en esta edició marcada per “un grandíssim nivell, la qual cosa ha dificultat enormement el treball del jurat”, va afirmar ahir durant l’entrega de premis la regidora de Comerços, Manoli Egea. El saló de plens de l’Ajuntament va acollir este acte al qual van acudir representants de tots els comerços participants. “Hem volgut organitzar un acte especial d’entrega de premis perquè considerem que el nostre comerç local es mereix, sobretot en la situació actual que vivim, un suport extra”, va afirmar Egea. Per la seua banda, l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo, també va remarcar “el paper principal que exercix el xicotet comerç en el dinamisme d’una ciutat, al ser l’autèntic motor de l’economia, no sols local”.

Si el primer premi dotat amb 1.000 euros va ser per a Redondo Vidrieres, el segon premi, de 600 euros, va ser concedit a la Floristeria Chirel, mentres que el tercer, de 400 euros, va ser per a Flors Xúquer. A més del jurat designat per a l’efecte, format per la regidora de Comerços, Manoli Egea; la regidora de Promoció Econòmica, Mª José Sarrió; la tècnica de Comerç, Flor Barona; el director de l’Escola d’Art “Escultor Beltrán”, Joan Antoni Llopis; el regidor, Raúl Pla; el president de l’associació Arrima’t, Tony Landete; la tècnic de Turisme, Noelia Lledó; i el coordinador de Mercats, Ricardo Palacios; els ciutadans i ciutadanes també han pogut votar pel seu aparador favorit a través de la pàgina web de l’Ajuntament.

 

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here