Matilde, la filla de Bausset rep el guardó de la Manomunitat en nom de son pare

0
408

Ahir de vesprada va tindre lloc el lliurament del Guardó de la Mancomunitat 2012, atorgat a títol pòstum al fill predilecte de l’Alcúdia Josep Lluís Bausset. La seua filla Matilde el va rebre i va parlar en nom de la família

Eren les set i mitja de la vesprada, a la sala 1 de la Casa de la Cultura de l’Alcúdia, es donaren cita alcaldes i representants dels ajuntaments de la Mancomunitat de la Ribera Alta, així com regidors i regidores de l’Ajuntament de l’Alcúdia, familiars i amics de l’homenatjat. En primer lloc, i abans de començar amb el lliurament oficial del guardó, es va projectar un reportatge d’uns 10 minuts de duració sobre la vida de Josep Lluís Bausset, editat per l’ajuntement de l’Alcúdia

L’acte de lliurament va ser senzill i molt emotiu, ja que totes les persones que van prendre la paraula havien tingut una relació personal amb l’homenatjat: l’alcalde de l’Alcúdia, Robert Martínez, el president de la Mancomunitat, Cristóbal García – qui va ser alumne del professor Bausset quan estudiava batxiller- i, evidentment, la seua filla Matilde, que va tindre una intervenció sentida i molt en la línia del que haguera dit el seu propi pare, i què es va endur una ovació entusiasta i prolongada per part del públic assistent.

La seua germana Teresa, visiblement emocionada, escoltava Matilde des de la primera fila i Josep Miquel, el seu germà, no va poder deixar les seues obligacions a l’Abadia de Montserrat, però va enviar unes paraules que van ser llegides per l’Alcalde de l’Alcúdia.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here