Els escolars de Sueca i El Perelló amb els Reis Mags

0
380

Els escolars de Sueca i el Perelló han rebut este matí una visita molt especial. Ses majestats, els Reis Mags, han volgut avançar el seu viatge per a poder arribar a temps d’arreplegar els centenars de cartes que els han entregat els alumnes dels col·legis Fàtima, Escoles Jardí, Lluís Vives i Cervantes, els del centre escolar del Perelló, així com els alumnes del Centre d’Educació Especial Miquel Burguera.

Un a u, els xiquets i xiquetes han entregat la seua carta i han rebut a canvi de ses majestats un muntó de caramels. Les cares d’emoció i alegria han contagiat els seus professors, en un ambient de festa acompanyat per la música i els càntics de nadales.

Després d’arreplegar totes les peticions dels xiquets i xiquetes, ses majestats Melcior, Gaspar i Baltasar es retiraran per a poder llegir totes les peticions i tornar carregats de regals el pròxim dia 5, durant la cavalcada que recorrerà els principals carrers de Sueca.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here