El primer equip de manteniment de Ford es reunix a Almussafes

0
296

La majoria d’ells porten al voltant d’una dècada jubilats i altres encara complixen amb les obligacions de la prejubilació en Ford Almussafes, però tots ells senten la necessitat reunir-se cada any en una menjar de confraternitat en la localitat, coincidint amb la proximitat de les festes nadalenques.

En la cita d’este mes de desembre, s’han congregat al voltant de seixanta companys, els que formaven eixe primer equip de manteniment de la Planta de Motors de la multinacional automobilística, per a rememorar els seus inicis en l’empresa, allà per l’any 1975, quan van crear eixe motor batejat com “tipus València”, del que s’han fabricat més de deu milions d’unitats durant els seus trenta anys de vigència en el mercat.

Tébar i Lopera, els dos veïns d’Almussafes, convoquen cada any als seus companys en este menjar de germandat, en el que les anècdotes d’eixe passat escrit per tots els presents i pels que ja no estan, són reiterades i en el que els orígens de la planta, en la que treballaven diàriament 6.500 empleats, es narren en xicotetes i emotives dosis.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here