El Consell no invertirà en el 2013 «un sol euro» en obres noves a la Ribera segons el PSOE

0
327
Robert Martínez i Francesc Signes

El PSPV-PSOE ha criticat durament al Consell en no haver previst invertir «ni un sol euro en obres noves» a la comarca de la Ribera en els pressupostos de l’exercici 2013. Uns presupostos que el diputat socialista, Francesc Signes ha qualificat de «fraudulents i antisocials que no posten per l’ocupació i que van contra l’estat del benestar».

Tant Signes com el secretari comarcal del PSPV , Robert Martínez, denunciaren que la comarca del Xúquer rep «un tracte discriminatori» des del Consell en invertir tan sols 64 euros per càpita, «deu vegades menys que la mitjana de la Comunitat Valenciana».

Els socialistes riberencs consideren que el govern d’Alberto Fabra «ha exclòs les inversions més estratègique per a la nostra comarca» i han citat lel cas de la carretera CV-50, «que el PP porta prometent des de l’any 1995».

A més advertiren que «la corrupció ha saquejat les arques de la Generalitat», el que s’ha traduït en que la Generalitat dega més de 30 milions d’euros als municipis riberencs. A més han qualificat «d’indecent» que malgrat l’actual situació econòmica el govern popular «fa una política de gran events en lloc de potenciar el sector primari, el turisme ordenat i l’ocupació».

El PSOE de la comarca ha lamentat que el PP sols acceptara «tres esmenes de caràcter literari, de les 2.999 presentades per l’oposició». I Signes ha significat que en el cas valencià «no hi ha herència donat que el PP governa des de fa 18 anys amb Zaplana, Camps i Fabra al front» i ha afegit «i si ací estem pitjor que en la resta de l’Estat és per la seua culpa».

En el cas de la Ribera Alta, el PSPV-PSOE havia presentat un total de 59 esmenes per incloure actuacions en la comarca com el desdoblament de la CV-50 entre Llíria i Llombai, un nou pont a Alzira sobre el Xúquer, la duplicació de l’Avinguda de la Ribera, la variant sudoes d’Alzira i nou accés a Carcaixent (CV-50), el Palau de Justícia a Alzira, a més de la construcció de nous centres escolars en Montserrat, Torís, Llombai, l’Alcúdia, Alginet,Sueca i Vilanova de Castelló.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here