Sueca convoca la VI edició de la Cursa Nadalenca per al dissabte

0
281

Dissabte que ve, 22 de desembre, Sueca tornarà a acollir una nova edició de la Cursa Nadalenca, un esdeveniment esportiu que s’ha convertit ja en tot un referent quan arriba esta època de l’any. “Estic molt satisfeta amb l’èxit de participació que ha anat obtenint esta iniciativa any rere any. Quan vaig arribar a la Regidoria d’Esports se’m va ocórrer que seria una molt bona idea unir la pràctica de l’esport, en família o amb amics, passant una estona divertida i, al mateix temps, contribuir amb una causa solidària. Així va nàixer la Cursa Nadalenca a la qual li desitge una llarga trajectòria”, ha assenyalat Teresa Ribes, regidora d’Esports.

La VI Cursa Nadalenca, organitzada per la Penya Poc a Poc, arrancarà a les 19 hores des de la plaça de l’Ajuntament, i discorrerà pels carrers València, Figuera, Mare de Déu, la Punta, passeig de l’Estació i Sequial, fins als Porxets, on estarà situada la meta. El donatiu mínim dels participants serà d’un euro, i la quantitat recaptada es destinarà a l’Asil dels Ancians Desemparats. Les inscripcions es realitzaran el mateix dia de la carrera a l’arreplegar el dorsal.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here