Mateu dimite por decisión «propia» y no porque se lo pida la oposición según el PP

4
191
Candidatura del PP

El Partido Popular de l’Alcúdia ante las acusaciones que se han vertido hacia su concejal Ramón Mateu por la publicación de un escrito en su muro de Facebook emite el siguiente comunicado:

 El concejal Ramón Mateu ha reconocido su error, ha pedido disculpas públicamente y ha pedido perdón a quién haya podido herir en su sensibilidad, mostrando así su arrepentimiento por una mala acción realizada inconscientemente.

 Ramón Mateu a lo largo de su trayectoria política y personal ha demostrado que, en ningún momento se ha comportado, ni es, todo lo que la oposición le ha acusado: xenófobo, racista, machista o insultante.

 Y en un gesto que le honra, como político y como persona, ha dimitido como concejal en el Ayuntamiento de L’Alcúdia por motivos personales para no perjudicar a su familia y al Partido Popular por los posibles ataques que pudiesen sufrir.

 Ramón Mateu ha dimitido por decisión propia y no porque se lo hayan dicho o exigido desde la oposición. A los miembros del Partido Popular en L’Alcúdia nadie de ningún otro partido nos puede dar lecciones de democracia, ni de comportamiento moral y personal.

Respetamos totalmente la decisión de Ramón Mateu de dimitir, sabemos que supone un sacrificio para él, y le agradecemos el gran trabajo realizado, tanto como militante del Partido como en el Consistorio durante los diez años que ha ejercido como concejal.

 Ximo Martin

Partido Popular de l’Alcúdia

4 Comentarios

  1. El primer que s’ha de fer mirar el PP de l’Alcúdia és que ELLS són la oposició. Pareix ser que com governen a Madrid i a la Generalitat tenen asolit que son govern a tot l’estat. Per favor Srs. del PP de l’Alcúdia, encara no han fet els suficients mèrits per a guanyar i governar a l’Alcúdia i amb fets com el d’aquest regidor dubte que el poble els vote alguna vegada majoritariament. Si encara tindrem que donar-li les gràcies al Sr. Mateu perquè com diu el comunicat «a fet un gest que l’honra com a polític i com a persona» i ha dimitit, i perquè no qualifiquen en eixe comunicat el text que este senyor va publicar al seu facebook i pel qual a tingut que dimitir?. Hagueren quedat molt millor de cara a la opinió pública si hagueren censurat aquest escrit i s’hagueren desmarcat d’ell, però no, encara li donen les gràcies. Em fa gràcia la foto d’aquesta notícia, el titol es «CENTRATS EN TU», lo de centrats és perquè se senten de centre?, vinga ja, vostés son la dreta pura i dura d’este país, la de tota la vida, la del passat franquista intolerant.

  2. El Sr.Mateu ha tenido un fallo, porque chistes y emails circulan por la red, y algunos bastante fuertes , pero lo que me he dado cuenta es que algunos estan muy irritados, quizas sera porque no ganaron las elecciones y estan un poco crispados, y perdona Victor en L´Alcudia , en las ultimas elecciones el PP, saco 200 votos más, y no creo que sean todos franquistas y extrema derecha , hay personas muy normales y trabajadoras y querian un cambio porque ZP, nos ha dejado en una situación pesima.

  3. Si Roscano, chistes i emails forts circulen per internet però un regidor que és una persona pública, es a dir votat per la gent. deuria tindre un poquet més de trellat a l’hora de publicar eixes coses. Creus tu, que alguns estan irritats perquè no han guanyat les eleccions?, Igual seran els del PP de l’Alcúdia, que sobre guanyar, si, guanyaren per 200 vots però no va ser suficient i segueixen en la oposició i pareix que no s’hagen enterat encara. I si, segurament guanyaren les eleccions aci a l’Alcúdia gràcies a que hi havia molta gent descontenta amb la política de ZP, perquè ja em diràs quins merits han fet aci a l’Alcúdia els del PP per recollir els millors resultats electorals de la seua història.
    I si ZP deixà el país amb una situació pèsima, com qualificaries la situació actual després de més d’un any de govern de RJ?, Espere que totes eixes persones normals i treballadores que esmentes s’hagen adonat que estem pitjor que estàvem. I per cert, el que passa aci a la CV també serà culpa de ZP.
    Una recomanació: mirat de volta en quan algun ple de l’Ajuntament i voràs qui està irritat. (www.lalcudiatv.es)

  4. Tan ignorant et creus que sóc, perquè poster he vist més plens del que et creus, m´agrada llegir les noticies i estar documentat, per a veure com gent tan llesta com tu ens volen donar lliçons.No m´agraden els retalls de Rajoy, ni els politics
    corruptes de totes les comunitats, em dóna igual que siguen de la Comunitat Valenciana,Extremadura,Andalusia, Catalunya etc.En quant a les noticies del meu poble de L´Alcudia, ho senc xic, peró ja a la meua edat, poc m`has de comptar que jo no sàpia.www.lalcudiatv.es

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here